Nu är dosan kastad för gott

Välkommen! Forum Dagbok Nu är dosan kastad för gott

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #90224
    Lurarn
    Medlem

    Tack för din tråd Mumintrollet så inspirerande det var att läsa denna. Det gjorde att den där känslan som du pratade om infann sig så starkt hos mig att jag nu har spottats ut för sista gången. Direkt efter lunch, kl.13:00 för att vara exakt, så tog det slut för mig. Vid fyratiden ringde en kund och då. SR det nära. Jag höll i dosan men öppnade aldrig locket. När. I hade lagt på så tittade jag på. Ad jag hade i handen. Blev förbannad och slängde den i papperskorgen.
    Efter otaliga försök både längre och kortare så ska detta bli den slutliga gången. Jag har aldrig loggat in här innan men jag har läst. Men nu får det vara nog med all oro, dåliga nattsömn och stress. Det är så vansinnigt dumt men när man vaknar mitt i natten och inte kan sova, vad gör man då? Jo man sätter sig framför tv:n och stopper käften full med snus. Kan man sova sedan? Inte jag i alla fall. Nej nu tar jag tjuren i hornen och kör.
    Tidigare har jag provat substitut u-form av tuggummin, som jag blev beroende av och plåster som funkar bättre. Men nu går jag all in. Bättre att lida hårt men kort. Fixar jag helgen, de första tre dagarna, så ska jag fixa resten.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.