Mot lyckligare dagar

Välkommen! Forum Dagbok Mot lyckligare dagar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #90251

    Hej, senast jag höll upp var i våras och då höll jag upp i 1.5 månad har jag för mig men föll på att jag trodde det inte skulle göra något eftersom det hade gått så lång tid så att jag kunde ta nåt bloss av min vän. Naivt…

    Har annars använt nikotin (särskilt snus) i 7 år, sen jag var 15 år. Blivit less på att betala 40 spänn för en dosa per dag, på missfärgade tänder och att jag ständigt ska vara beroende av någonting för att mitt liv ska gå ihop. Den här gången så slutade jag tvärt. Jag förberedde mig på ett datum, 1.5 veckor innan (på en fredag så jag slipper jobba under de värsta dagarna). Förut så här jag använt mig utav onico men då går man fortfarande omkring och tänker på att stoppa upp nåt under läppen. Har skippat tuggummin och liknande också då jag inte vill byta ut ett beroende mot ett annat (fungerar säkert för andra, det säger jag inte emot!)

    Det har gått rätt bra! Som många skriver så har det fungerar bra med träning som ersättning då det för mig iallafall stärker känslan av att man är ”duktig”. Fick ett återfall för 2 dagar sen, tog en prilla utav min pappa då ingen såg. Kommer inte ens ihåg varför, fick den idén och kunde inte släppa tanken. Det var riktigt gott men inte lika härligt som jag hade föreställt mig. Det var otroligt dumt gjort däremot eftersom jag har hållt mig så bra innan och efter det så har jag verkligen fått slåss med mina hjärnspöken. Har vart supernära på att åka till Ica och köpa en dosa för att sen sluta vid ett annat tillfälle. Anledningen att jag inte gjort det än är för min heder. Vill inte erkänna till alla som vet att jag har slutat att jag har börjat än. Att dessutom ta sig igenom den här perioden igen är ingenting jag föredrar då jag knappt känner mig som en fungerande person från tillfälle till tillfälle.

    Jag fortsätter kämpa, hoppas det går bra för er som läser också eller att jag på något sätt kunde hjälpa någon med mina erfarenheter.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.