Kör för fa-an!

Välkommen! Forum Dagbok Kör för fa-an!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 61 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84655
    abrakadabra
    Medlem

    Så här ligger det till:
    – Kvinna
    – Snusat sedan jag var 18 år, är 32 idag.
    – Började med Mini Catch, senaste åren Gbg Rapé White Portion.
    – Kan lätt snusa 2 dosor om dagen. Gärna 2 åt gången. Inte så mkt in public, men annars konstant.
    – Har försökt sluta en gång. Började smaka cigg av en kompis istället och insåg snabbt att slaget var förlorat och jag började snusa igen.

    Nu vill jag verkligen sluta snusa. På senaste tiden har jag blivit väldigt skakig, ostabil i händerna och handlederna. Ibland känns det som om jag är ostabil i andra leder också? Jag snusar direkt på morgonen och lägger ut den på kvällen. Är singel, så jag ser snuset som min bästa vän och det bästa sällskapet när jag inte umgås med mina vänner. Jag har liksom aldrig tråkigt så länge jag har min dosa. Vi hittar alltid på någon kul ihop…typ eh.

    Är jättenervös just nu, har inte tagit en snus på 3h. Har en dosa i en jackficka. Läste det tipset här och tänkte att det kanske kan vara smartigt? För som de säger – man blir aldrig så snussugen som när man är helt tom och springer runt i huset och gräver i alla fickor man kommer åt.

    Min stora rädsla är: att jag bara känner ”äh va fan, jag har ju inget vettigare för mig och ligger här själv och ser på Veckans Brott! Klart som fan jag ska ha en snus till detta!”

    FAN! Man borde ha en pojkvän ENKOM för detta?! Man borde sluta TILLSAMMANS med någon, SAMTIDIGT!
    Då kan man vara grinig och gnällig och få en kram och ge stöd tillbaka. Man kan göra saker tillsammans, vara aktiv tillsammans på många sätt och vis och peppa varandra!
    Men nu har jag ingen sån så hoppas jag kan få pepp här.

    Jag vill gärna att killar skriver här hur äckligt och ofresh det är med tjejer som snusar. Kom igen!!! Det är sånt jag behöver höra just nu!

    Vänliga hälsningar
    Singelsnusen

    #84656
    abrakadabra
    Medlem

    5h utan snus!!! Wopidoo!

    Saker jag redan märkt, men som antagligen inte har med abstinensen att göra utan bara för att jag känner efter så mkt:
    – Kort stubin
    – Blinkar mer
    – Mitt tandkött och insidan av läppen känns slätare
    – Det liksom kliar i munnen på nått sätt… Jag saknar något där.

    Är nervös för morgondagen och jobbet. Hur ska det gå? Kommer jag sitta och stirra in i väggen eller ragea och kasta häftapparater?

    #84657
    misja
    Medlem

    Heja! Bra beslut och bra början! Jag snusade också så mycket fast general portion. Den största vinsten hittills är munhygienisk. Så himla skönt att aldrig behöva oroa sig för att vara ofräsch och jag som jobbar hemma mestadels har till och med ibland börjat glömma att borsta gaddarna på mornarna. Helt underbart att slippa den där unkna snusbeläggningen. All lycka nu under dina första dygn, you can do it!

    #84659
    abrakadabra
    Medlem

    Tack! 8h utan snus!
    Nu längtar jag nästan till imorgonbitti… Vill veta hur jag mår jag är tokladdad på att möta känslorna och ta kontroll!!
    Ska vakna, gå upp, smacka på I Got the Power på skithög volym och tagga till!! Känns som om jag ska spela en viktig match imorgon… Kanske är en fördel att jag är idrottare och har lätt att se tävlingsmomentet i saker och ting?
    Hoppas det. Nu kör vi!

    #84661
    Rectrix
    Medlem

    Härlig inställning Abrakadabra, det här blir en lätt match för dig!

    #84663
    abrakadabra
    Medlem

    18h utan snus. Tack för peppen Rectrix!!!

    Gaaaaahhh!! Det var så märkligt att vakna imorse! Det kändes som om armarna och benen var på väg någonstans… Det kittlade och jag klarade inte av att ligga kvar länge. Upp och drack kaffe… Tog ingefära under läppen, spottade i nävarna, vred på kepsen och började dagen.

    Nu sitter jag på jobbet och känner mig lite smått frånvarande. Blinkar mycket, det tar tid att fokusera blicken. Jag har svårt att koncentrera mig och det känns allmänt konstigt!
    Jag är inte lika skakig i händerna? Kan det verkligen gå så snabbt? Annars har jag haft problem med det på senaste tiden… Jävligt ostadig och skakig och har varit nervös att någon ska fråga varför jag är så skakig.

    Alltså… jag går ändå igång lite på begäret! Att jag ska tackla det, vinna över skiten! Det är liksom på riktigt… Kampen.
    Ska ta en till kaffe. Gå på ett möte och ta en bit ingefära. Kom igen nu!!!!

    #84667
    Booka
    Medlem

    Lycka till! Dag 1-3 är en jävla resa, riktigt jobbiga dagar. Jag var extremt frånvarande vad jag än gjorde, kunde för fan knappt läsa 🙂 Nu är jag bara förbannad på allt, det är mycket bättre… Kämpa på, jag tror på dig!

    #84671
    LinaMie
    Medlem

    Kämpa!! För mig var de första 3 dagarna lätta. Sen slog det till och det rejält! Håll i! Ge inte efter! Det går! Man kliver lite in och ut ur helvetet i den här resan. Kom igen bara, vi kan!

    #84677
    abrakadabra
    Medlem

    23 timmar utan snus.
    Kära dagboken. Livet känns lite tråkigare faktiskt. Går snart mot ett helt snusfritt dygn.
    Längtar tills jag slutat jobba, då vill jag riva av ett långpass och lyssna på min argaste playlist.
    Kommer kännas ensamt sen i soffan när jag kommer hem. Kommer sakna att umgås med min Rapé… Min trogna vän.
    Vi hade fan aldrig tråkigt du och jag.
    Det får bli en stor påse lösvikt istället. F my Life, forever alone.

    #84678
    abrakadabra
    Medlem

    24h utan snus.
    Mår…. Rätt ok? Eller? Ibland känns det som om jag pausat på livet och bara väntar på att få ta en snus och börja leva igen?Samtidigt är jag nyfiken på hur det kommer kännas imorgon…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 61 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.