Jag vs Nikotin

Välkommen! Forum Dagbok Jag vs Nikotin

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #88977
    Dzan
    Medlem

    Hej !

    Har bestämt mig för att sluta snusa. Har snusat i åtta år och även rökt lite då och då, framförallt när jag druckit alkohol. Har varit nikotinfri sedan måndagen den 15 augusti, alltså inne på min fjärde dag nu. När jag snusade som värst gjorde jag av med 1 och 1/2 dosa per dag,och nu på slutet rökte jag också samtidigt. Vilket är helt sjukt.

    Det är inte första gången jag slutat, men den sista. Jag kör på cold turkey, alltså inga plåster, tuggummi osv.

    Tänkte summera mina första dagar så att jag kan gå tillbaka sen och minnas hur det var när jag får för mig att börja igen.

    Dag 1

    Helt klart jobbigast. Svårt att koncentrera mig och sitta still. Lite lätt huvudvärk. Hade inte bestämt mig till hundra att verkligen sluta, ville bryta konstant. Men jag höll mig

    Dag 2.

    När jag klarat mig i över 24h bestämde jag mig för att fortsätta. Det gjorde mig motiverad och det kändes lite lättare, tog ut mig på fotbollsplan, vilket hjälpte.

    Dag 3.

    Träffade en kompis som röker, var väldigt frestande att be om en cigg, men det gjorde jag inte. Min största seger hittills! Tog ut mig åter igen på fotbollsplan, kändes bra annars. Vaknade senare på natten och hade abstinens, kliade i kroppen. Men det passerade efter några timmar och jag kunde somna om. Var nikotinfri i över 72 timmar, vilket betyder att all nikotin är ute ur kroppen, stor framgång.

    Dag 4.

    Gått väldigt bra hela dagen, fick nått mindre anfall på kvällen. Gick ut och tog en promenad, gick typ över, inte riktigt men ändå bättre. Nu är det bara fortsätta kriga. Nästa mål är att vara nikotinfri en vecka. Allt jag behöver göra är att INTE snusa eller röka. Borde inte vara så svårt.

    Kämpa alla där ute!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.