Jabadabadoooooo

Välkommen! Forum Allmänt Jabadabadoooooo

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73665
    issen
    Medlem

    Och så är det nu ett år som jag inte använt nikotin på något sett över huvudtaget. Helt otroligt!!!

    För ett år sedan tog jag tåget till Karlstad och träffade Hypnosmannen som gav mig hypnoterapi under två timmar och där och då försvann alternativet att snusa. Skumt, läskigt och alldeles alldeles underbart. Han är värd en eloge att ha lyckats få mig, en snusmissbrukare sedan 30 år, att lägga av med skiten. Jag förstår inte hur det gick till men helt klart är att han lyckades med något som jag inte fixat själv trots många plågsamma försök.

    Drygt 11000 kr är sparade och för några dagar sedan inköptes en iPad till bara bara mig :)

    Det mest fantastiska av allt i hela den här resan är att den där unga, positiva, nyfikna och energiska tjejen som jag var innan missbruket av nikotin tog grepp om mig är tillbaka!!! Min man känner inte igen mig!!! Det här var jag inte beredd på och jag har inte förstått att snuset har gjort mig till en annan människa. Jättesorgligt men nu är jag tillbaka och det känns kanon!!!

    Fortfarande finns det dagar då jag jättegärna skulle vilja ta mig en stor fet prilla extrastark General och låta kroppen njuta av nikotinet. Det är bara att acceptera att jag är och alltid kommer att vara en fd missbrukare av nikotin och om jag tar en enda prilla igen så är jag körd. Nä, jag kommer inte att ta nästa prilla som kommer att kosta mig 0,5 miljoner kr. Jag kommer att fortsätta att vara en ödmjuk fd nikotinist och jag är så glad att jag är tillbaka igen så som jag faktiskt är, inte filtrerad av nikotinet.

    Så, kämpa på ni där ute. Det går faktiskt att ta sig ur skiten!!!

    #78590

    Grattis issen!

    Bättre julklapp kan man nog inte få. Njut av ditt ofiltrerade jag och låt den där unga, positiva, nyfikna och energiska tjejen blomma!

    #78591
    nybrocorner
    Medlem

    Härligt… vilken jul… den andra nikotinfria… du är en hjälte…

    #78592
    issen
    Medlem

    Tack snälla!! Och jag blommar även om jag inte är lika ung längre… :-)

    #78593
    lufttork
    Medlem

    Grattis, bra jobbat!!

    #78594

    Age is just a number… Biologisk ålder är det intressanta. Kolla in den här testen, du kanske blir positivt överraskad, det blev jag: -18 år… Så jag är egentligen 35 😮

    http://www.biological-age.com

    #78595
    issen
    Medlem

    -11 år så jag är 37 år igen :D

    #78596

    MIn fru hävdade att jag fuskat så nu är jag 37 jag med…

    #78597
    issen
    Medlem

    Planen för 2013 är att fortsätta vara nikotinfri och förhoppningsvis börja tänka lite mindre på snus. Trots att jag nu hållit upp i ett år så tänker jag dagligen på snus, inte så att jag är sugen och vill ha men ändå så tänker jag på det. Skumt och dumt. Det hoppas jag ska minska och allra helst upphöra under året. Vi får se hur det har gått om ett år :D

    #79806
    issen
    Medlem

    Och nu är det 500 snusfria dagar och drygt 14000 sparade kronor… eller rättare sagt investerade i annat…. 🙂 Tack du store hypnosman som lyckades bryta mitt 30-årige beroende!!!

     

     

     

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 20 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.