Istället för nikotintuggummi..

Välkommen! Forum Produktrekommendationer Istället för nikotintuggummi..

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68156
    mrhank
    Medlem

    En god vän till mig tog till tuggummi när han slutade. Inte med nikotin utan helt vanliga tuggummin och han tyckte att det hjälpte bra eftersom det mycket handlar om att ha något att göra och att ha något i munnen eller under läppen. Nackdelen med det är att han fortfarande (efter nästan två år) är lite beroende av sina tuggummin, men å andra sidan är han fri från snuset! Är det någon som har några andra tips på hjälpmedel som inte innehåller nikotin?

    #73705
    henkeohenke
    Keymaster

    Niktotinfritt snus hjälper en del kan jag tycka. Det är nog dumt att göra det till en vana, dvs snusa nikotinfritt på heltid, men på t.ex. en fest är det perfekt att ha med sig så man inte känner sig helt utlämnad :-)

    #73706
    mrhank
    Medlem

    DEt är ju dumt att niktotinfritt snus kostar lika mycket som vanligt, kan ju iallafall inte vara lika dyrt att tillverka med skatter osv..

    men det är förstås bättre utan nikotin än med. var det inet en massa liv om att det var dåligt för tänderna för ett tag sen?

    #73707
    IdaUs
    Medlem

    Förra gången jag slutade snusa så klippte jag sönder tepåsar och vek ihop till bra storlek och slängde upp under läppen. Det funkade väldigt bra när jag var hemma och suget tog över.

    Har även fått tips om ett uppiggande snus som heter kickup. Ska köpa det i eftermiddag.

    #73708
    evileye76
    Medlem

    Tycker också det är bra med fulsnus när man går på fester… ska köra den metoden nu när jag ska sluta den 27/11

    #73709
    mimmi
    Medlem

    jag började åt nikotintuggummin den 10 januari. Började först med 4 mg, sedan efter 3 veckor gick jag ner till 2 mg. Nu har jag bara ätit vanliga tuggummin i två dagar, dock är det enda som hjälper Extra spearmint tuggummi haha

    #73710
    Mange
    Medlem

    Hej

    Toapapper med salt är mitt liv just!

    Är det galet.., ja kanske, men just nu helt naturligt för mig.

    Vet någon om det finns nikotinfritt lössnus?

    Dumt att bli beroende av men bra att ha en ”ifallattdosa”

    #73711
    sigge 69
    Medlem

    Hejsan !!

    Jag tror att det är bäst att ge fan i att ha ngt under läppen !!! BRYT BEETENDET ni fixar det!! Annars tror jag att det skulle vara svårare att sluta iom att man ständigt blir påmind om SNUSET !! Men detta är ju det som funkat för mig… alla strategier för att kunna sluta är ju bra !!

    dag 18 avklarad som snusfri efter 29 år som SLAV!!

    #73712
    moosehead
    Medlem

    La av tvärt idag med Nikotin, har snusat i drygt 25år. Fattar ni jag är som ett djävla zombie nu. Kroppen har liksom ingen känsel, hoppas detta släppper i morgon, vill inte bli nikotinslav igen..

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.