Goodbye and fuck off

Välkommen! Forum Dagbok Goodbye and fuck off

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 32 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #86235
    malinjo
    Medlem

    Sista gången jag slutar snusa nu. Inte en prilla ska in i min mun mer. Tredje gången gillt och mer motiverad än någonsin. Vet att jag kommer må skit och vet att jag kommer tro snus är det enda som kommer göra mig lycklig. Men vet också av erfarenhet att det inte är sant. Får hitta andra, bättre ljusglimtar i vardagen för mer snus blir det inte.

    En dag utan snus har passerat och det känns som det alltid gör i början. Man mår skit, svettas, är yr, tryck över bröstet, osv osv. Och då ska tilläggas att jag slutar med nikotinhjälpmedel den här gången – plåster. Dock med en nikotindos långt under min vanliga dagsdos, därav abstinensen I guess.

    Jaja nog om det. Kämpa på alla slutasnusare!

    #86236
    smush
    Medlem

    Det är en ständig kamp att hålla sig ifrån snusen, du klarar det denna gången. Men min första vecka var riktigt jobbig, men det gäller att bita ihop och kämpa dig igenom de värsta abstinensen. Har påbörjat vecka två och det känns bättre än första veckan!

    #86237
    malinjo
    Medlem

    Tack för peppen smush, skönt att det känns bättre nu! För mig känns det rätt jobbigt, och jag känner mig spattig med ett konstant sug i magen.

    Jag tror man måste ändra sitt tankesätt på snus. Att man förknippar snus med något positivt fast det inte är det. Jag känner typ att snus=myyys, samtidigt som det kommit att bli en del av min identitet.
    Det är mest det uppbrottet som känns jobbigast, och jag vet att det kommer kännas jobbigt länge, även när nikotinabstinensen är över.

    #86255
    malinjo
    Medlem

    Snart är dag 3 gången och jag känner att ”fan vad bra det går”.

    Ett exempel: när jag var och handlade innan och såg kön till spel/post/tobaks-disken (där jag brukar köpa snus) tänkte jag att fan vad skönt att jag inte behöver stå i den kön nu för att punga ut ca 50 pix för en dosa, utan bara kan gå hem.

    Ikväll blir det hemmabakt pizza och glass till efterrätt! Gäller att unna sig.

    #86263
    smush
    Medlem

    Härligt att det går bra för dig! Ja man kommer att spara en hel del pengar, Snus är dyrt så när man slutar med det får man pengar över till annat som man kan ha roligt för!
    Bra kämpat, snart är du uppe i en hel vecka riktigt starkt gjort!

    #86268
    sverker
    Medlem

    Heja dig Maligno! Att undvika kassan med snus/cig/spel vid såpass tidigt i ditt slutarliv är starkt.

    Kämpa!

    #86291
    malinjo
    Medlem

    En vecka har gått och det känns jäkligt skönt. Dock känner jag mig en aning deppig. Gör det inte bättre att jag inte får träna eftersom jag gått och blivit sjuk. Hade verkligen behövt endorfinernas från träningen nu känner jag.
    Tack så mycket för peppen hörni, mår lite bättre av att gå in och läsa i slutasnusa-forumen.
    Hur känns det för er? Kämpa på!

    #86293
    MichaelB
    Medlem

    Bra jobbat! En vecka är en milstolpe!

    #86344
    malinjo
    Medlem

    Nu lite mer än 14 dagar har passerat (räknaren lite efter) och det innebär 2 veckor utan snus. Det har känts väldigt skönt utom just idag. Men att jag mår kass idag beror nog på PMS. Mitt humör har gått upp o ner som samtidigt som jag verkligen känt ett snussug.
    Men känns skönt att jag inte tröstar med snus längre. Jag är jäkligt inställd på att klara detta denhär gången!

    Må gott!

    #86403
    malinjo
    Medlem

    20 dagar utan snus idag. Så skönt att starta nya veckan utan skräpet.
    Denhär gången ska det gå! Ska försöka att inte käka så mycket sötsaker bara. Inte orolig för vikten utan snarare hälsan men den är väl ändå bättre nu utan kontant nikotintillförsel..

    Hejsvejs

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 32 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.