Gjort slut med snus efter 7år

Välkommen! Forum Dagbok Gjort slut med snus efter 7år

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #85990
    Susanna
    Medlem

    Det var du och jag mot världen, en trygg vän som gav mig glädje, harmoni och välbefinnande. Men du gav mig även hjärtklappningar, desperation i din frånvaro, ilande tandhalsar och sämre ekonomi. Skämtosido =) det känns som att jag nyss sagt farväl till en god vän men idag räcker det 3/8-15. Jag hatar känslan av att vara beroende och att gång på gång misslyckas med att bli av med det. Nu är det NOK, när jag kommer över detta så hoppas jag ha märkbart bättre puls, lyster och självkänsla. Fan enbart 3 timmar har gått och jag har redan snäst åt folk, ser färgprickar, ont i armarna och väser i öronen. Men nu kör vi!

    #85992
    Dre
    Medlem

    Håll ut, kör cold turkey! Se de första dagarna som en annan form av berusning och betrakta dig själv utifrån.

    #86002
    misja
    Medlem

    Bra råd från Dre. Hugg i och dra!!!

    #86008
    Susanna
    Medlem

    Jag tog en efter 20 timmar men det gjorde mig så yr och illamående så då har jag hellre abstinens besvär, som du skrev Dre en annan form av berusning. Jag nästan gillar den =) Vilken aptit med, hoppas på att gå upp de 10kg som jag tappat under åren som snusare.
    Bra jobbat ni andra med!

    #86009
    Cha
    Medlem

    Bara att kämpa på! Vet inte riktig vad jag har att vänta då jag slutar imorgon. Sitter med min Catch Lakrits just nu och hetssnusar känns det som O/…

    #86016
    Susanna
    Medlem

    Lycka till Cha, det kommer gå bra! En tips till dig som snusat med lakritssmak är att köpa lakritspulver att slicka på om det skulle krisa. hockeypulver funkar också

    #86045
    Susanna
    Medlem

    jag är så sugen!Jag tog en öl och ett glas vin,klart abstinensen efter snus är ggr 10 mer nu. blir tokig!konstant kallsvettig som en fuktig disktrasa, smakar järnrör i käften…näääe ska inte…de e en dag imorn å

    #86052
    Susanna
    Medlem

    Glad att jag inte föll för mitt sug igår, men det var kämpigt. Känns som att man svettas litervis under en dag, men rätt skönt, ser det som rensning. Idag går det lättare, börjar känna normal smak i munnen och öronen brusar inte längre. Jag tänker inte på snus varenda stund heller. Berättar smått för fler och fler att jag slutat, kan knappt tro på det själv när jag säger det högt. Men denna gången ska det gå. Hjärtat har inte rusat för mig sen jag slutade, inte ens under mina löpturer. Läskiga är att jag knappt känner att det slår alls men det är väl så det normalt ska kännas kanske =)

    #86054
    sverker
    Medlem

    Till skillnad mot dig, så har jag inte berättat för någon ännu att jag slutar. Jag vill helst vara ifred med mig själv, har stängt av telefon, kollar inte något på nätet (tack och lov att jag inte är beroende, av det) jag är helt fokuserad på det här, och vill inte blanda in ovästlingheter, du kommer att nå din vikt som du är nöjd med, ät ta en chokladkaka eller vad som passar dig bäst.

    Det är tillåtet när man är sugen!

    Lycka till!

    Sverker

    #86055
    Susanna
    Medlem

    jag hade hellre hållit det för mig själv jag med, men vissa är uppmärksamma och reagerar och då tycker jag man kan säga som det är, vad man går igenom. Det krävs nog med än en chokladkaka, jag har tryckt i mig allt från bra mängd mat, godis till ”gå upp i vikt pulver” samt protein pulver. jag har stått still i vikten ca 6 år hoppas det kommer hända saker nu.

    lycka till själv =)

    • Det här svaret redigerades för 8 år, 8 månader sedan av Susanna.
    • Det här svaret redigerades för 8 år, 8 månader sedan av Susanna.
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.