Ett hälsosammare liv.

Välkommen! Forum Dagbok Ett hälsosammare liv.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #88948
    tricon
    Medlem

    Hej allihopa, för ungefär ett år sedan ställde jag mig på vågen och såg att den visade 104kg, det gjorde mig både förvånad och helt ärligt lite deppad. Aldrig trodde jag att jag skulle väga över 100kg. Till en början gjorde jag små förändringar som inte riktigt höll för jag hade inte hjärtat i försöken..

    Istället för att skriva hela min livshistoria här ska jag sammanfatta lite kort. Jag väger idag 83kg och har som målvikt att nå ungefär 76 kilo. Vikten i sig är inte det viktiga, utan det är midjemåttet, jag vill ha en mage jag tycker ser bra ut.
    Jag har under de senaste 11 veckorna gått ner 11kg och inte ätit godis, kakor eller andra sötsaker. Jag har även börjat motionera jag går mellan 5km till 11km varje gång jag är ute och går och det blir mellan 3 till 7 gånger i veckan.

    Och nu är jag har på slutasnusa, för att det är dags att gå in på nästa steg i min livsförändring, och det är att få bort den underbara men samtidigt ohälsosamman vanan jag har att sluta. Jag har snusat i ungefär 8 år och jag snusade en dosa portion om dagen. Nu för ungefär 100 minuter sedan tog jag bort portionssnusen jag just satte in för jag tänkte, om jag ändå ska börja leva hälsosamt, varför har jag inte gjort något åt snusandet?

    Jag är inte en person som brukar börja med saker och sedan ger upp, så detta kommer förhoppningsvis bli det enda riktiga försök jag behöver göra för att få bort vanan. Jag testate hur det var att vara utan snus i några dagar förut, men på grund av psykiska problem så tyckte doktorn att sluta snusa då inte var aktuellt på grund utan hur jobbigt min vardag redan var. Nu mår jag bättre och snusen ska bort.

    Tack för att ni lästa detta, och lycka till allihopa!
    // Niklas

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.