Det Ska Gå!

Välkommen! Forum Dagbok Det Ska Gå!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 296 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84553
    LinaMie
    Medlem

    116 timmar. Mår sådär. Huvudvärk. Hy och hår känns och ser inte bra ut, på riktigt. Känner mig flottig och äcklig hur mycket jag än duschar och tvättar håret. Jag känner mig grinig och det är svårt att känna att det är värt det när hela min kropp skickar ut signaler som om den var i akut brist, kris och döende. Men. Jag.Ska.Stå.Emot.

    #84559
    LinaMie
    Medlem

    Galet märklig känsla att handla… ”Var det bra så?” och svaret fastnar på tungan… Eh.. ja just ja. Ja!! Det är bra så FÖR JAG SKA INTE KÖPA SNUS!

    Idag är tankarna många om varför jag över huvud taget skulle sluta. Men jag ska stå emot. Jag har skrivit ut det på fejjan och skriver här. Jag kan inte backa ur det här nu.

    #84564
    Booka
    Medlem

    Jag är inne på samma spår som du, berätta för så många som möjligt, engagera sig i så många trådar som möjligt här inne. Typ göra det pinsamt att misslyckas, jag vill att det skall vara ett personligt nederlag att börja igen. Och den glädjen skall jag fan inte ge tvivlarna!! Du är inne på snusfri dag 6 idag, det sitter bara i huvudet nu, kör hårt och bra jobbat hittills!!

    #84565
    messi
    Medlem

    Jag kan lova er att man inte behöver göra sig till för att se det som ett personligt nederlag att börja igen 😉 jag har misslyckats tidigare och man känner sig som ett stort failure! När man lyckas får man däremot en boost i självförtroende och självkänsla. Lycka till!!

    #84568
    LinaMie
    Medlem

    @messi Jo jag har gjort det jag med. Misslyckats. Så pass att det är ett under att mina vänner fortfarande orkar tjoa och peppa den här gången 😉 Men den här gången verkar det gå… faktiskt. From i morgon börjar jag räkna veckor istället för timmar! Stort! Tack @Booka för peppen. Det behövs! Kämpa på ni båda också, blir inspirerad av att inte vara ensam och se att ni klarat det längre än jag! @messi du har varit fri i 224dagar, hur känns det? Har du fortf sug? Är det fortf svårt ibland?

    För mig känns det lite som att förlora en vän. Den där som alltid varit där. Jag saknar liksom den vännen.

    Det tyngsta med allt det här just nu är ändå hyn och håret. Känslan av att vara så flottig och äcklig.. Fattar inte. Måste vara galna gifter som ska ur kroppen.

    Kämpa på! Vi klarar det här!

    #84569
    LinaMie
    Medlem

    Trög trög trög. Varför i hela världen har min finmotorik helt plötsligt gått och dött? Och varför kommer orden inte ur munnen? Och varför blir det plötsligt tomt i skallen och där står jag, på väg någonstans, och fattar absolut ingenting.

    Just precis NU vill jag springa till affären och köpa snus. Det svänger rätt bra och fort här.

    I morgon kan jag börja räkna veckor.

    #84570
    LinaMie
    Medlem

    Nu vill jag ha snus. Badly. Varför är det så jäkla bra att sluta? Vad är de enorma fördelarna? Jag ser inga just nu. Jag vet att man sparar in pengar. Att det är dåligt att vara slav under nikotin. Men ändå. Faaaaaaan vad tungt det är precis nu!

    #84572
    messi
    Medlem

    Ditt beslut att vilja sluta kommer från dig, annars skulle du inte vara här. Det är givetvis ett bra beslut, men nikotinjäveln kommer utmana dig många gånger än, så du måste visa prov på riktig jävla viljestyrka. Jag håller med om att det på ett sätt känns som att förlora en vän.

    Om du läser lite i min tråd så ser du att det inte var en dans på rosor för mig heller, jag höll på länge och kände mig låg under lång tid. Men jag hade en separation bakom mig oxå… Så du kan väl inte jämföra helt med mig.

    Hursomhelst mår jag bra idag och jag känner aldrig snussug på det sättet längre. Är bara jävligt nöjd och glad att jag slutade. Det enda jag fortfarande kan sakna med snuset är ”snuttefilt”-effekten om det varit jäkligt stressigt eller nåt annat skit. Men det försvinner snabbt nu, och det är långt ifrån den kaliber på känslor som du känner nu!

    Det finns inget alternativ om du vill må bra och va nöjd med dig själv i längden. Du har redan gått igenom den värsta biten och jag håller tummarna för att du tar dig igenom den här tiden oxå 🙂

    #84577
    Chricke
    Medlem

    Hur går det idag? Vi ligger ju på samma tid ungefär och jag hade en tung eftermiddag som resulterade i massa kladdkaka och ett gympass, men det hjälpte!
    Åter igen en svettig natt, trodde jag skulle slippa det såhär efter 7 dygn men tydligen inte.
    Hur sover ni andra? Vrider och vänder ni er? svettigt? Drömmar?

    Kämpa på!

    Chrsitoffer

    #84587
    LinaMie
    Medlem

    @messi Tack tack tack! Du är min inspiration! Så grym som fixat det! Idag har varit lite lättare. @Chricke, jag sover extremt illa. Alldeles för få timmar, i natt var jag vaken helt och hållet. När jag sover svettas jag och drömmer väldigt tydliga drömmar.

    Dessutom känner jag lukter överallt. För mig började helvetet dygn 4. Innan dess gick det väldigt lätt och smärtfritt…

    Kämpa!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 296 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.