Dags sluta på riktigt

Välkommen! Forum Dagbok Dags sluta på riktigt

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 33 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #84145
    snowman
    Medlem

    Har snusat general lös under 16 års tid men nu mår man inte bra längre av snuset och då är det dags att sluta med skiten. Är inne på dag 11 nu och det går rätt bra. Använder inga substitut utan kör cold turkey, tror det funkar bäst för mig. Nu ska jag bli snusfri en gång för alla!

    #84169
    hoppfull78
    Medlem

    Lycka till. Tung tid väntar men kämpa på

    #84196
    snowman
    Medlem

    Då var man inne på dag 18… Känner fortfarande av ett sug efter snus men inte lika starkt som tidigare. Det enda jobbiga just nu är egentligen att magen är paj sen ett par dagar tillbaks men det verkar vara vanligt när man slutar snusa så bara hålla ut. Det som gjort att jag fortfarande känner mig så motiverad att klara detta är att jag somnar så lätt på kvällarna samt känner mig mer utvilad på morgonen. När jag snusade brukade jag oftast ligga vaken mer än en timme och sen brukade jag vara dödstrött när klockan ringer 5 på morgonen… Men nu är det så mkt lättare kliva upp. Jag hoppas detta är en permanent förändring och inte något jag upplever endast under tiden kroppen anpassar sig till en nikotinfri miljö..

    #84203
    Landale
    Medlem

    Du gör rätt som skippar substituten. Lycka till!

    #84206
    Kosken
    Medlem

    Min mage va paj i flera veckor, men det gick över, vilket det säkerligen gör för dig med. Det är så j*vla värt det, kör hårt!

    #84208
    snowman
    Medlem

    Tack alla för ert pep talk! Jag kämpar på och det går bra än så länge. 3 veckor har jag klarat nu vilket är personligt rekord. Haft (och har) så mycket på gång nu, mycket jobb och sen ska man flytta till en annan stad och jag tror det har hjälpt mig en del, man har inte haft tid att tänka på snus när det är så mkt annat på gång. Idag har jag inte känt nåt direkt snussug faktiskt, det känns väldigt bra. Igår slängde jag den sista dosan jag sparat. Har haft den i fickan ända sen jag lade ut sista snusen men nu kändes det rätt att slänga den. Så jag kör vidare och hoppas det fortsätter gå bra.

    #84499
    snowman
    Medlem

    Jaha då var det dags att sluta på riktigt. Igen! Förra gången jag slutade fick jag ett återfall efter 3 veckor. Men nu är jag på gång igen med ett nytt sluta-snusa-försök, är inne på dag 8 idag. Så vi får se hur det går den här gången.

    Kämpa på alla därute som försöker bli snusfria!

    #84500
    mic
    Medlem

    Lycka till! Jag gjorde som du och föll..i mitt fall efter 12 dagar..men jag laddade om och denna gången är jag starkare och mer bestämd än någonsin. Hoppas du kommer känna likadant!

    Kämpa på! Vi fixar detta! 🙂

    #84502
    Rectrix
    Medlem

    Lycka till Snowman och Mic!

    Jag har gjort samma resa som ni flera gånger. Förra gången jag körde Cold Turkey höll det i 128 dagar…
    Testar denna gång med nikotintuggummi och har en plan för nedtrappning som jag följer. Den stora skillnaden är att jag hittills sluppit nedstämdhet och sömnbesvär vilket jag brottats med de första två-tre veckorna när jag tidigare kört CT. Jävligt mycket lättare att ha bra karaktär nu när man är pigg och glad!

    Kämpa på!

    #84539
    snowman
    Medlem

    Då har man klarat 2 veckor. Vardagen känns lite gråare än vanligt men jag är fortfarande motiverad att bryta detta beroende och kämpar vidare…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 33 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.