Är mer rädd för att sluta snusa än att hoppa bungyjump

Välkommen! Forum Dagbok Är mer rädd för att sluta snusa än att hoppa bungyjump

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #83628
    hurricane
    Medlem

    Orkar inte med mig själv längre. Tänker att jag ska sluta om två snusar men har försökt 1000 ggr och börjar bara igen. Är så jäkla trött på mig själv. Tro mig, jag vet fördelarna men tusan vad pain det är att hålla sig ifrån. Please önska mig lycka till eller nåt, och må jag vara snäll mot min familj och mina kollegor de närmsta dagarna. Buhuuuuu!

    #83634
    hurricane
    Medlem

    Vågade inte. Igen. Sån mes. Ge mig motivation!

    #83636
    messi
    Medlem

    Jag lovar dig att om du vill sluta men skjuter på det och misslyckas om vartannat så kommer det sätta sig på din självkänsla. Det positiva är att om du bestämmer dig på riktigt, tar smällen, och lyckas… Så sätter sig även det på självkänslan. Men då på ett jävligt positivt sätt som man växer och mår bra av! Lycka till!

    #83646
    martin_1
    Medlem

    Det är inte så farligt som du tror. Var inte rädd för att misslyckas. Öva lite, var utan en dag eller så på prov kanske. Du lyckas nog till slut!

    #83658
    hurricane
    Medlem

    Tack vad snälla ni är! Ja, tidigare hade jag sånt jävlar anamma i kroppen men har så svårt att känna mig peppad nowadays. Kan bero på järnbrist (värdet är på uppgång men det tar upp till ett halvår). Jag är så ofantligt trött så dagarna mest går ut på att hålla mig flytande, liksom. Men att jag ens skriver här är ju ett tecken på att jag ändå börjar närma mig.

    Nu ska jag skriva upp ett snällschema för mig själv:

    Idag: snusa av bara fan. Tills jag spyr av äckel typ.
    Imorgon: börja morgonen innan jobbet med att springa 2 km (har inte motionerat på månader).
    Fredag: åk och simma sola och basta
    Lör: jobba 13 h
    Sön: jobba 13 h
    Mån: sluta snusa.

    På. Måndag. Slutar. Jag. Snusa.

    #83661
    hurricane
    Medlem

    Känner lite pepp över att jag har skrivit ner en plan. Det var nog tack vare att ni pep till. Klart jag ska våga.

    #83717
    hurricane
    Medlem

    Det tog en vecka extra men nu har jag inte snusat på ett dygn om en kvart. Dock nikotintugg men det får vara så nu. Var ett nervvrak stundom igår. Kändes som om alla var arga på mig, blev känslig. Men ändå. Det gick. Förra veckan började jag träna (jogga) och nu har jag varit ute fyra gånger. Tänker att det är bra att kombinera förlusten av snus med motion så att jag får känslan av att jag är jättebra! Nu ska jag försöka överleva dag två också. Är galet stolt! Jag vågar!

    #83718
    sunkan79
    Medlem

    Bra jobbat Hurricane!
    Nu är det bara att kämpa på och bita ihop och visa lite jävlar anamma 🙂 Dom 2-3 första dagarna kan vara ett rent helvete men det blir faktiskt bättre även om det inte känns så för stunden. Så kämpa på och ge dig f*n på att ta dig igenom de första dagarna så ska du se att det lättar 😉

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.