20december

Välkommen! Forum Dagbok 20december

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #83930
    hoppfull78
    Medlem

    Ja då var det dags att försöka sluta snusa efter 22års nikotinerande så vaknade jag upp imorse och tog morgonprillan och tänkte varför i helvette gör man detta.
    Så nu har jag varit utan snus i 8timmar (vilket är det längsta jag varit på de senste 22åren) och änsålänge har det gått ok. Lite småyr och rastlös samt ”tredjepersonskänsla” men inte allt för illa än.

    #83931
    messi
    Medlem

    Det är inte enkelt… Men det går om man ger sig fan på att klara det! Det är garanterat värt det tillslut. Lycka till!

    #83933
    felper
    Medlem

    Kämpa på!

    Även om det tar låååång tid innan frånvaron av nikotin inte är ett problem längre så blir det ju fan så mycket lättare efter de första dagarna.

    #83942
    hoppfull78
    Medlem

    27timmar utan nu (men vem räknar).. Sov relativt ok vaknade 2ggr men kände inget jättesug när jag vaknade… det värsta är ju att finmotoriken inte är helt 100 känns det som.. och att man är konstant små ”lullig”

    #83946
    hoppfull78
    Medlem

    Fyfaan nu börjar det bli illa här… timme 37klar. Har knaprat ingefära idag och försökt att ta promenad.. men tiden går jäkligt långsamt och deppigheten når nya höjder 🙁

    #83954
    hoppfull78
    Medlem

    Så var det dags för en liten update.. jobbig natt vaknade ett par gånger om .. men dagen har gått ganska så ok iallafall 🙂 Man äter lite mer och så men mkt bättre idag känns det som 🙂

    #83955
    felper
    Medlem

    Bra jobbat! Det värsta är ju gjort snart för dig, sen gäller det bara att vara på sin vakt så man inte får för sig att man kan ta en snus. Kämpa!

    #83961
    hoppfull78
    Medlem

    Ja idag kändes det mycket enklare.. har dämpat abstinensen med Ingefära och Tepåse under läppen.
    Men tycker det känns bättre och bättre dag för dag 🙂 … Nu tänker man inte på snus hela dagen längre utan har ett par pauser där man njuter av att slippa behovet.. 🙂

    #83981
    hoppfull78
    Medlem

    En vecka och 4timmar snusfri nu.. använder tepåsar under läppen samt ingefära när behovet blir som störst.. däremot har jag märkt att jag mår illa och känner mig lätt magsjuk. vet inte om det har med abstinensen att göra men mår illa och blir ett par sittningar om dagen är det någon som känner igen detta? Eller är det att man dragit på sig något skit

    #83983
    SkrufAway
    Medlem

    Grymt bra! Visst känns det bättre och bättre. Illamåendet och sittningarna är nog biverkningar som vi får acceptera. Balansen i mag och tarmsystemet förändras ju rätt kraftigt just nu.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.